ارتباط در واتس اپ

ارتباط در تلگرام

برو بالا

روغن سیاه دانه


  • دسته بندی: روغن های طبیعی
  • کد محصول: black-seeds-oil
  • برچسب ها:
  • نوع:
  • 120,000 99,000 تومان ناموجود

    1

    مشاوره و پشتیبانی

    خرید مطمئن و باکیفیت

    تضمین اصالت کالا

    ارسال به سراسر ایران

    توضیحات

    خواص روغن سیاهدانه برای پوست و موی شما

    روغن سیاه دانه دارای طبع گرم و خشکی بوده که در درمان دردهای با منشاء سردی الثیر فوق العاده عالی دارد. استخوان درد ، کمردرد ، پادرد ، روماتیسم ، سینوزیت ،رفع سفیدی مو ، سیاه کننده مو ، رفع ریزش مو با منشاء سردی و کمک به رشد مجدد و پرپشت کننده موی سر و صورت و بیشمار تاثیرات مفید دیگر از فواید روغن سیاه دانه اصل فتاح زاده می باشد.


    • درمان آکنه و کاهش جوش روی صورت با مصرف حدود دو ماهه روغن سیاهدانه
    • خاصیت نرم کننده طبیعی پوست صورت
    • درمان، کاهش التهاب و بهبود زخم
    • موجب کاهش چین و چروک و جلوگیری از پیری پوست
    • نرم و مرطوب کننده موی سر
    • درمان ریزش مو با خاصیت تقویت ریشه مو
    • با ترکیب روغن زیتون می توان برای درمان سفیدی مو نیز استفاده کرد.
    • تقویت مژه و ابرو زنان همچنین ریش مردان ، به این خاطر که سیاه دانه باعث تحریک فولیکول موی ابرو می شود.

    روغن محبوب سیاه دانه با خواص درمانی زیادی همراه است، اعم از :

    در کاهش وزن و لاغری افراد کمک بسیاری میکند به دلیل داشتن فیبر غذایی، کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم که مهمترین آنها فیبر هست که برای لاغری موثر می باشد.

    از خواص دیگر آن می توان در جهت کاهش فشار خون افرادی که فشار خون بالایی دارند نام برد.

    امروزه با مصرف روغن سرخ کردنی جامد که اغلب در حالت مایع به دست مردم میرسه که حاوی مقدار زیادی کلسترول است که با ممصرف روغن سیاه دانه می توانید کلسترول خون خود را کاهش دهید.

    از این محصول در جهت تقویت قوای جنسی مردان (درمان ناباروری مردان) نیز استفاده میکنند، با مصرف روزانه به مدت 60 روز آن هر روز در حد ۸ عدد همراه با عسل صبح و شب جویده بشه بر کیفیت اسپرم و مایع منی تاثیر بسزایی دارد که باعث تقویت آن ها می شود.

    روغن سیاه دانه یکی از بهترین روغن های گیاهی با خواص بی شمار است. افراد می توانند از این روغن به صورت خوراکی و غیر خوراکی استفاده کنند. این روغن از دانه های سیاه و تیره یک گیاه به دست می آید. استفاده از این روغن در طب اسلامی بسیار سفارش شده است.

    همه چیز درباره روغن سیاه دانه


    گیاهی گلدار در طبیعت موجود است، این گیاه دارای میوه هایی با دانه های سیاه و تیره می باشد، به این دانه ها، سیاه دانه می گویند. این دانه ها دارای خواص متعددی می باشند و از ترکیبات مفید بی شماری برخوردار هستند. روغن سیاه دانه به دو صورت خوراکی و همچنین غیر خوراکی در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.

    ترکیبات موجود در روغن سیاه دانه


    در طب اسلامی و سنتی به استفاده از این روغن سفارش های زیادی شده است. زیرا دارای ترکیبات بی شمار و تاثیرگذاری برای سلامتی بدن است.

    روغن این دانه ها دارای ترکیباتی از قبیل اسیدهای چرب لینولیک، اولئیک، تیموکینون، مواد معدنی، انواع ویتامین ها و ... می باشد.

     

     

    مزایای استفاده از روغن سیاه دانه


    این روغن از خواص زیادی برای درمان بسیاری از بیماری ها برخوردار می باشد که ما در اینجا به ذکر برخی از آنها می پردازیم.

     

    تاثیر این روغن بر میزان کلسترول های موجود در خون


    این روغن دارای اسیدهای چرب و مفید زیادی می باشد. به همین دلیل می تواند میزان کلسترول های خوب موجود در خون را حفظ کند.

     

     

    تاثیر بر بیماری های آرتروز و دردهای مفصلی


    کسانی که دچار دردهای مفصلی هستند می توانند با تجویز پزشک از کپسول های حاوی این روغن استفاده کنند و یا اینکه این روغن را به صورت طبیعی تهیه کنند و شبانه مفاصل خود را با آن چرب نمایند و توسط پارچه ببندند.

     

     

    تاثیر بر بیماری های تنفسی


    مصرف این روغن البته با مشورت پزشک می تواند التهابات موجود در ریه ها را کاهش دهد تا بیمارانی که دچار مشکلات تنفسی و آسم هستند زودتر بهبود یابند.

     

     

    تاثیر روغن سیاه دانه بر معده


    این روغن می تواند به خوبی دردهای شکمی، بی اختیاری ادرار، یبوست، اسهال، نفخ،  دل پیچه و دیگر ناراحتی های موجود در معده را کاهش دهد.

     

     

    تاثیر این روغن بر سلامت پوست و مو


    این روغن در تهیه بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد. البته خیلی از افراد به صورت طبیعی از آن استفاده می کنند.

    این روغن به خوبی می تواند به رفع جوش ها، آکنه ها و لک های پوستی بپردازد. همچنین مصرف مرتب این روغن سبب جلوگیری از ریزش مو می شود. مالیدن این روغن بر موها می تواند به نرم شدن و همچنین درخشندگی آنها کمک کند.

     

     

    تاثیر این روغن بر تقویت قوای جنسی


    افراد می توانند یک تا دو ساعت قبل از برقراری رابطه جنسی، کمر خود را با این روغن چرب کنند تا قوای جنسی آنها تقویت شود.

     

     

    تاثیر روغن سیاه دانه بر فشار خون


    مصرف این روغن به صورت منظم و در حد تعادل سبب می شود که فشار خون بالا کاهش یابد و دچار اختلال نشود.

     

     

    تاثیر این روغن بر سرطان پوست


    در بسیاری از تحقیقات مشخص شده است که مصرف این روغن به صورت خوراکی و یا غیر خوراکی می تواند از ایجاد تومورهای مختلف و سرطان پوست جلوگیری کند.

    گفتنی است که افراد برای خرید بهترین روغن های گیاهی و با کیفیت ترین آنها می توانند به عطاری آنلاین بالینسو مراجعه کنند و آنها را در کمترین زمان ممکن تحویل بگیرند.

    شرایط نگهداری

    محصولات مرتبط

    مقالات مرتبط

    موارد مصرف

    هشدار مصرف

    روش مصرف

    ترکیبات

    مشخصات

    نظرات

    مجموع امتیاز این محصول
    5 / 5